Page 2 - Ryby 2018
P. 2

SPIS TREŚCI
                                                      03.   PRZEDMOWA / Wójt Gminy Jerzy Kołakowski
                                                      04.   RYBY BAŁTYCKIE
                                                      05.   INFORMACJA O KUCHNI USTRONIA MORSKIEGO
                                                      53.   STOWARZYSZENIE RYBACKA LOKALNA GRUPA DZIAŁANIA
                                                           „MORZE I PARSĘTA” W KOŁOBRZEGU
                                                      54.   INFORMACJE PRAKTYCZNE


                                                            SPIS POTRAW
                                                      07.   NADMORSKIE ZAKĄSKI / Krystyna i Julian Rosińscy
                                                      09.   PASTA Z ŁOSOSIA Z AWOKADO / Krzysztof Sola
                                                      11.   ŚLEDZIE W WIŚNIÓWCE / Artur Synowiec
                                                      13.   PSTRĄG MARYNOWANY PO USTROŃSKU / Jerzy Kołakowski
                                                      15.   TATAR Z TROCI / Janusz Supiński
                                                      17.   SAŁATKA Z WĘDZONYM WĘGORZEM / Maciej Jeleń
                                                      19.   ŚLEDŹ SMAŻONY MARYNOWANY W ZALEWIE OCTOWEJ / Kamil Lepa                                                  Smaki ry ne
                                                      21.   TATAR Z ŁOSOSIA Z JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM / Magdalena i Piotr Szpak
                                                      23.   TATAR Z MARYNOWANEGO ŚLEDZIA / Jan Sokolnicki                                                              Ustronia Morskiego
                                                      25.   ŚLEDŹ Z RODZYNKAMI I MIODEM / Arletta Karabelska
                 WYDAWCA:                             27.   FLACZKI Z KALMARA / Grzegorz Czachorowski
                 URZĄD GMINY USTRONIE MORSKIE         29.   ZUPA SZPARAGOWA Z KREWETKAMI / Jacek Sroka
                 REFERAT PROMOCJI I ROZWOJU           31.   ZUPA RYBNA Z RESTAURACJI „NA BOGATO” / Agnieszka i Robert Bogdzińscy
                 TEL. +48 94 351 41 89                33.   CHŁODNIK ZE ŚLEDZIA / Mariola Ostrowska
                                                      35.   BULION RYBNY Z KLUSECZKAMI Z DORSZA / Beata Mieczkowska-Miśtak
                 TEKSTY I FOTOGRAFIE POTRAW:          37.   CHŁODNIK Z BOTWINY / Maciej Jeleń
                 Labolatorium Pomysłów
                                                      39.   DORSZ W PORACH / Stefan Jagiełowicz
                 KONSULTACJE:                         41.   DORSZ Z KARMELIZOWANĄ DYNIĄ / Andrzej Hynda
                 Urszula Czachorowska
                 Emilia Wróblewska                    43.   FISHBURGER / Andrzej Synowiec
                                                      45.   GOŁĄBKI Z DORSZEM W MODREJ KAPUŚCIE / Kacper Axel Miśtak
                 POZOSTAŁE FOTOGRAFIE:                47.   POLĘDWICZKI Z BELONY ZE SZPARAGAMI / Anna Pałczynska
                 Robert Gauer
                 Arkadiusz Węgłowski                  49.   ŁOSOŚ GRILLOWANY Z SOSEM CYTRYNOWYM / Magdalen i Piotr Szpak
                                                      51.   DORSZ SMAŻONY W MAŚLE AROMATYZOWANYM LAWENDĄ / Olga Sroka
                 PROJEKT I SKŁAD:
                 Iwona Wójtowicz
                 DRUK:
                 Wydawnictwo Kamera
                 www.kamerapress.pl
   1   2   3   4   5   6   7